AGENDA

Evenementen

09 Oktober 2019 - Hoogbegaafd? Dat zie je zo!

Dit is de eerste uit een reeks thema avonden die we organiseren rond hoogbegaafdheid. We gaan van start met een algemene inleiding, bespreken wat de kenmerken zijn en hoe je de hoogbegaafdheid kan herkennen bij je kind. Deze avonden zijn zowel voor ouders als voor leerkrachten interessant.

Lees meer

23 Oktober 2019 - Te klein om hoogbegaafd te zijn?

Kan je aan een baby al zien dat hij hoogbegaafd is? Wat doet een hoogbegaafde peuter dan? En waarom is het zo belangrijk om dat te weten? Wel omdat het enorm veel problemen kan voorkomen! Deze avond is voor ouders, onthaalmoeders, kinderverzorgers, opvoeders en kleuterjuffen écht een meerwaarde.

Lees meer

06 November 2019 - Durf je wel of faal je niet graag?

Deze sessie gaat in op een heel belangrijk aspect in de ontwikkeling van je kind, namelijk de mindset. Het is mogelijks één van de belangrijkste redenen waarom je kind vandaag faalangst heeft, aan het onderpresteren is, of mogelijks woede-uitbarstingen krijgt.

Lees meer

20 November 2019 - Vriendelijk en vastberaden opvoeden

In deze volgende thema avond hebben we het over de opvoeding van (hoogbegaafde) kinderen en geven we een toelichting rond positieve discipline.

Lees meer

04 December 2019 - Help! Mijn hoogbegaafde kind gaat onderpresteren!

Deze keer bespreken we het onderpresteren. Wat is het, hoe kan je het herkennen bij een hoogbegaafd kind en hoe kan je het voorkomen en/of het proces omkeren?

Lees meer

18 December 2019 - Een jaartje springen en daarmee is de kous af?

Het versnellen van een kind is een ingrijpende maatregel. Daarom is het noodzakelijk dat deze beslissing op een gefundeerde wijze genomen wordt. Deze lezing gaat verschillende zaken rond versnellen en vervroegde doorstroming belichten zodat je voorbereid bent op een eventuele versnelling van je kind

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x